10 december 2010, Snart är det jul



Det bästa mor har sätter hon på bordet...........



Tiden går fort så här i december. Mycket skall hinnas med innan året är slut. Zeke tycker jag är tråkig nu för jag gör andra saker än tränar honom.  Tur att vi har kursen i Rallylydnad. Sista gången på den är i julveckan.

Vi var support till Sussi och Brage i söndags på träningstävlingen i Rally uppe i Norberg.  De var jätteduktiga. En eloge till Fagersta KK som fixat så bra + att vi blev inbjudna till att komma och träna med dem på torsdagar kl 18.00 (notering för mig själv).  Jag fick den stora äran att bli domare också.  Undrar varför de jag dömde kom så högt upp i resultatlistan......  (Jag är allldeles för snäll + att det är inte lätt att hinna med att se allt)  Nu blir det till att läsa på reglerna. 

Zeke skötte sig med bravur och kunde slappna av totalt i mitt knä. Dock när jag var domare fick Sussi ta med honom och Brage ut och där hörde jag att han tyckte synd om sig själv och satt och ylade:  mamamamamama!!!  Sussi försökte spela in det men då slutade han.

I januari skall jag och Zeke försöka gå banan också.  Jag har också lyckats lura mig med Anette med Olle. Då blir vi ett bra gäng med Sussi + hundar och Mari + hundar också.

Nu tar jag och Zeke julledigt från bloggen.  Blir nog inget skrivet förrän till mellandagarna så jag önskar alla en GOD JUL med bra pudelsnö och mycket bus och träning.