21 augusti, 2011 Inkallning

Nu har jag börjat att jobba. Började mjukt med en halv vecka, trodde jag. Ha!  Definitiv lönen gick i fredags så när jag började i onsdags var det bara att hugga i och försöka få koll så att folk skulle få den lön de skulle ha.

Tur att Annika (pappa Tarzan matte) och Anna kom på besök i fredags kväll så veckan fick ett bra slut. Jättekul att träffas och jag fick se att en hel del "olater" som Zeke har kommer från pappa. + att han var väldig lik sin pappa. Både jag och Anette har ju trott att Zeke har varit mer lik sin mamma än pappa och Olle har skulle ha varit lik Tarzan. Helt tvärtom.

Semestern har varit skön och inte har vi gjort mycket mer än varit i husvagnen och chillat.  Var ner till Västervik under en vecka och sedan blev jag förkyld. Jag och Jessi och Zeke var till Hallstahammar och hade det skönt några dagar efter det.

Jag och Zeke har tränat på inkallningen då och då under semestern.  Idag tänkte jag att jag skulle prova utan vare sig lina eller koppel.  Det gick kanon.  Han kom varje gång och jag fick ta på honom utan problem.  Hoppas det har lossnat nu så vi kan börja träna utan koppel alla moment i Rallyn + att det är klart lättare att träna Agility utan att ha ett koppel släpande.

Nästa Rallytävling som vi är anmälda till är i oktober i Eskilstuna.  Tror inte det blir så mycket mer utan vi skall träna nu istället.

Skall anmäla oss till en 2 kvällars kurs där de lovar 100% inkallning.  Den är i september och det måste jag bara kolla in.  Hur bär man sig åt då?  De kanske också kör med lina............