21 mars, 2012 Lite bilder

Kanske har haft med dessa förut men Zeke är så söt så det gör inget. Det är Jessi som tagit bilderna.






 


12 mars, 2012 Tävlingar

Ja så har jag och Zeke varit ut och tävlat officiellt 2 helger på raken.  Och som jag visste, det största problemet är jag själv. Zeke kan allt, det vet jag men jag blir så nervös och vill så mycket att det blir fel. Dags att börja träna där det är en massa folk, dvs på klubbens träningskvällar.
Första tävlingen var förra söndagen uppe i Norberg. Det gick ganska bra förutom att jag gjorde ett förarfel. Räknade fel på stegen vid skylten 1,2,3 framåt sitt (eller vad den nu heter). 68 poäng.
Nu i söndags var utmaningen större för det kördes på två banor bredvid varandra och i ett ridhus.  Vi fick mycket nosande och Zeke var tvungen att ha koll på banan bredvid.  Sista skylten var 1,2,3 framför sitt.  Där släppte Zeke helt och jag gjorde ett omtag.  Hunden och jag gör alltihop perfekt för då släppte jag min nervositet eftersom jag visste att det var kört redan. Är det hos mig det ligger eller?  Kan man nog lugnt påstå.
Framåt så blir det nog ingen tävling förrän i maj i Eskilstuna.  Jag kör ingång Rallykursen 10 april och då kör Agilitykursen också igång så då får vi fullt upp.  Tanken är att agilityn skall få mig att tänka på annat.  Tror Zeke kommer att tycka det är jättekul.  Vi är 5 just nu i kursen.
Snart är det påsk och då skall vi åka på Motormässan i Jönköping igen. Ser fram emot det. Det är kanonfina promenadstråk längs sjön och förhoppningsvis blir det fint väder. Denna gång får vi sällskap av ett annat par som har en gammal golden. Får se hur det går då Zeke är ganska stursk av sig. Hoppas också att Jessi följer med då hon mår klart mycket bättre nu.  Det går mot ljusare tider.