23 juli 2010, Semester

Ja, så var den semestern över. Jag har haft 2 veckor, varmt och skönt har det varit. Så mycket träning med Zeke har det inte blivit pga att det har varit för varmt. Vi har mest legat i skuggan och flämtat.

En vecka med nya husvagnen har det blivit och färden gick till Gräsö utanför Öregrund. Blev ett litet pudel-paradis för Zeke för det fullkomligt kryllade av pudlar i alla färger och storlekar och åldrar där. Mycket trevligt hundprat för mig har det också blivit.

Vi har farit runt lite på förmiddagarna, dels på Gräsö och dels på fastlandet,  för det har ju faktiskt varit svalast i bilen (A/C). Vi har också badat, Zeke till magen och jag till en bit upp på låren.  Vattnet var inte speciellt varmt. Mycket passivitets- och social träning för Zeke då vi varit ut och ätit några gånger.  När han fått sin promenad och det inte händer något mer då har han lagt sig ner och somnat. Och han sover djupt ända tills jag rör mig. Då far han upp och har knappt ordning på benen. 

"Matte, lämna mig inte här alldeles ensam. Husse!! Han räknas inte, det är bara du, uhu ,uhu, uhu".

Det har faktiskt låtit som om han gråtit och hulkat.  Våra grannar (som hade en dvärgpudel på 9 år) på campingen hörde direkt när jag gick och duschade för då satt Zeke och "grät".  Jag hoppas verkligen att detta kommer att gå över med tiden och träning förstås.

Sedan har vi varit hemma och tagit det ännu mera lugnt för det är väl det som är meningen med semester.

Nedan lite bilder från vår vecka på Gräsö. Zeke har också fått åka färja ett antal gånger eftersom det inte finns någon bro över till Gräsö från Öregrund. Det klarade han galant.

Sista bilden är från Hamncafét i Borgåsund där både lillmatte och Zeke tränade balans på en flytbrygga i hamnen. Det blåste ganska mycket så det var lite vågor.