24 maj, 2013 Tiden går fort...........

Här går det undan.  Har filmat och lagt in på dator (alldeles själv) alla mina projektekipage i Rally, gjort alla prov, ritat banor i flygande fläng (är faktiskt roligt), har en rallykurs i nybörjare och startat upp en valpkurs (gosigt), gått spår till tävlingar, skrivit på tävlingar och däremellan varit hemma med familjen och försökt hinna med att träna Zeke.
 
Ang 1 maj tävlingarna så gick det åt pipsvängen men var trots allt väldigt trevligt. Vi blev ett gäng från Sura som var där och vädret var fint och träffade mycket folk. Käkade hamburgare och pillade naveln efter våra tävlingar.  Zeke, den lilla filuren,  ville inte koncentrera sig på mig alls.  Märks att vi inte tränat så mycket "lydnadslydnad".  Tävling nr 2 på dagen började bra tills vi kom fram till en "front" skylt.  Där fick han syn på, typ 150 meter bort, några som gick.  Det var ju en del av vår lilla grupp som var där och då kunde han inte koncentrera sig på mig.  Och innan jag fattade vad det var som han tittade på........  Slutade med att jag tog i honom och då blev vi underkända.
Men Sussi och Tyr som tävlade första gången i Fortsättning klarade sig i den ena tävlingen. Jag har hjälpt henne med fortsättningsmomenten och jag blev så stolt. Det är roligt att det fungerar som vi jobbat med.
 
Skall åka på en kvällstävling nu den 31/5.  Har inga större förhoppningar men det är kul att komma iväg.  Det är också i Eskilstuna och det är Briardklubben som har den.
 
Mormor till Zeke tycker han är en väldigt uppfinningsrik liten pudel.  När han är hos dem och har tråkigt så börjar han med att släpa ut sina leksaker, händer det inget så går han vidare med sin snuttkudde, fortfarande händer inget, då går han på mormors o morfars skor, kläder eller annat som ligger inomhus och bär ut.  Då kommer det äntligen någon som vill göra något (dvs bära in alla grejor igen) om inte Zeke har saken och springer runt som tokig och inte låter sig fångas. Skitkul tycker Zeke men kanske inte mina föräldrar jämt. 
Hemma brukar han skälla för då vet han att det kommer någon. 
 
Är vi uppfostrade av honom????...........