Juli 2011, bilder

Nu har kameran kommit tillbaka från motorcykelsemestern med Benke.



Här njuter Anette och jag med hundar av fika, efter en promenad, vid Hamncafeét i Borgåsund vid Strömsholm.



Zeke läser tidning med mig på midsommar.



Anette har tagit denna fina bild på Zeke när vi var i Borgåsund.



Efter att ha "modellat", visa Rallylydnad och varit trevlig mot alla vuxna och barn på Suradagarna,
blir man så här trött.  Vill inte vara någon mer fotomodell.
Gonatt!





13 Juli, 2011 Rullar på

Hade tänkt lägga in lite bilder denna gång men kameran har åkt på motorcykelsemester med "husse" och däri finns bilderna.

Vi håller på att träna Rally och nu verkar det äntligen trilla ner i Zekes huvud också.  Han har blivit lite vuxnare och orkar lyssna.  Dock är doft fortfarande väldigt intressant.

Vi har också modellat på Suradagarna med att visa koppel och halsband mm.  Olle och Anette var också med men hon tyckte inte bilderna blev bra på dem så det blir en på mig och Zeke istället.  Märkte stor skillnad från förra året med att hålla kontakt trots alla störningar.  Vi ställde också upp en kort Rallybana som de som var intressade fick prova på.  Några kom och prova.

Vi har också hunnit med att titta på alla muskelbilar och lite mindre bilar på Powermeet.  Zeke han följer med och finner sig. Dock bar jag honom när det blev för mycket bilar och avgaser.  Han börjar bli tung nu, drygt 10 kg.

Har bara 1,5 vecka kvar till det är dags för semester.  Jipiie!!


29 juni, 2011 En skön dag

Midsommaren kom och passerade. Spenderades i glada vänners lag i husvagn och på Vilsta camping som ligger i Eskilstuna. Regn och sol omvartannat men ingen värme.  Det är en jättefin miljö att promenera i och Zeke trivdes. Dock trivs han fortfarande inte med att jag går iväg och lämnar honom tillsammans med Benke i husvagnen. Han sjunger, dvs ylar. Nåja det blir fler turer och mycket träning på det.

Jag var ledig 2 dagar efter midsommar också. Tur var det för då kom värmen. Tisdagen spenderade vi med Anette och Olle och Lillen vid Borgåsund (strax efter Strömsholm). Vi var också och fika vid Hamncafeét där.  Timmarna flög iväg.  Sedan gjorde sig verkligheten påmind och det var dax att åka hem till tvätt och klippning av gräsmatta.

Bilder kommer senare.