1 april, 2012 Inget särskilt händer

Om vi blivit lurade idag. Har ingen aning. Har inte läst någon tidning och inte lyssnat på några nyheter. Får väl se imorgon vilka aprilskämt som det skrivits om och pratats om.

Annars rullar det på med lite träning och promenader.  Tog promenad över golfbanan upp till hundklubben i veckan för det var träningstävling och samtidigt var det kurs i  Allmänlydnad.  Tror det var 10 olika raser på 10 deltagare i kursen. Roligt att se. Både stora och små, vanliga och några lite mindre vanliga.

Idag har vi varit på Jogga Dogga promenad runt åbanken och Bruksparken. Zeke blir så uppe i varv av alla hundar och framför allt Olle, så han drar som en tokig. Han vill ju springa och leka. Jag hade satt på honom sele så det var lite bättre. Går dock lite framåt och bitvis hade vi fin kontakt och han gör, efter några upprepningar, det jag ber om.  Ex vis gå på stocken eller sitta kvar etc. Blir bättre med erfarenhet och ålder.

Efter påsk drar allt igång med hunderiet så då blir det agilitykurs på måndag, tisdag har jag Rallykurs så då får Zeke vara visningshund och på onsdag är det träning att gå bana i Rally. Det är allmän träning då så förhoppningsvis blir det en hel del folk och andra hundar i rörelse så vi får mycket störning.

Har också anmält mig till en endagskurs i att leka och belöna hunden. Då får naturligtvis Zeke vara med. Hoppas jag kan få någon aha-upplevelse. Blir lite lat efter ett tag och då är det väldigt lätt att bara använda godis. På kursen skall vi leka bara.

Nu kommer påsken och då skall vi som sagt åka till Jönköping.  Får lite nya promenadstråk i alla fall.  Vädret skulle ju kunna bli kallt så långkalsonger och mössa får följa med. Finns inte mycket som stoppar en hundägare från att gå ut.  :-)








Kommentarer
olli messi säger:

Å vad roligt det låter med all träning ni gör :) Glad påsk i förskott!

2012-04-03 | 10:47:15
Bloggadress: http://messiandi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback